Opdracht

Een symbolisch cadeau ter herinnering aan een bijzonder levensmoment.

Jouw memorabel moment kun je laten visualiseren door mij , Ellen Faber, als kunstenaar gespecialiseerd in het handmatig maken van uitgesneden teksten en figuren. Als je dus nog op zoek bent naar een uniek geschenk ter gelegenheid van een huwelijk of jubileum kun je mij een opdracht geven. Ook als je de geboorte of het afstuderen van je (klein-) kind wilt vieren of een ander speciaal levensmoment wilt markeren, kun je een persoonlijke cadeau laten maken. Zie foto: aandenken verdediging proefschrift.

Wat je krijgt: Een liefdevol, handgemaakte herinnering aan een bijzonder levensmoment.

Via het contactformulier  kunt u mij bereiken voor meer informatie.

Aanbevelingen  voor een persoonlijk geschenk:

Om de 18e verjaardag van onze dochter te markeren, hebben wij Ellen verzocht een kunstwerk voor haar te maken. Ellen is een goede luisteraar en op basis van door ons aangedragen kenmerken van de 18 jarige, heeft zij een prachtig en uniek kunstwerk gemaakt. Van harte aanbevolen! Zie foto.
Wil en Renée Lehmann, Zeist

Ellen heeft voor ons geboorteknipsels  gemaakt. Niet alleen haar formidabele papiersnijkunst, maar ook haar inbreng over onderwerp en vormgeving maken de knipsels tot echte kunstwerken. Fantastisch om dit cadeau te geven. zie foto
Rob en Ingrid Nagtegaal uit Amersfoort

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van exposities   kunt u zich aanmelden. U ontvangt dan 8x per jaar mijn Epaper  met nieuws over mijn kunst activiteiten. Na bevestiging kunt u  mijn gratis weggever, het kleurdagboek: ‘inspiratie voor in de handtas’ downloaden.

Ellen Faber, Amersfoort, 033 4562374, email: e.faber8@gmail.com